INGYENES KISZÁLLÍTÁS 14.980 FORINT FELETT! 

 

GARANCIA

Mit tegyek, ha hiányos csomagot vagy hibás, sérült telefontokot kapok?

Írj egy e-mailt az info@mobilwow.hu címre, az e-mail tartalmazza a megrendelési nevet és rendelésszámot, hogy kivizsgálhassuk az esetet.

DE: utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni a választott garfika színével kapcsolatban, mivel a mobiltelefon/számítógép/tablet kijelzőjén a grafika különböző színárnyalattal jelenhet meg, mint ahogy a kész tokon.

Milyen garancia érvényes a rendelt telefontokra?

A rendelt tok az általad választott telefon modellre,tok típusban és színben, grafikával készítjük, tehát saját gyártású, EGYEDI TERMÉK, a saját gyártású termékekre az elállási jog nem vonatkozik.Tehát a termék(ek)megrendelése esetén a 45/2014. (II.26) kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható a 14 napos indoklás nélküli elállási jog.

DE: ha rendelésnél rossz telefon modellt választottál, az átvételtől számított 14 napon belül jelezd felénk és cseréljük.

Fontos, hogy csak olyan terméket tudunk cserélni, amit nem használtál, ezért kérjük, hogy a rendelés kézhezvételét követően mihamarabb írj e-mailt az info@mobilwow.hu címre.